Menu

Koldby Idrætspark

Poul Hvas Hansen, Jesper Møller, og Allan Holm Hansen klipper den røde snor

Så er Koldby Idrætspark en realitet, og officielt erklæret åbent. 

Vi er de  3 vedholdende ildsjæle Morten Smed, Klaus Gade og Allan Holm Hansen en stor tak skyldig for at vi i dag kan indvie vores flotte anlæg, som i fremtiden vil summe af aktivitet, med de mange muligheder for forskellige aktiviteter.

Det er et projekt vi er meget stolte af, og udover de 3 førnævnte ildsjæle er projektet alene lykkedes med hjælp fra de mange sponsorer, og lokale, som har hjulpet til med både sponsorater, og rigtig rigtig mange arbejdstimer. Niels Jørgen Svanborg har været tovholder omkring det frivillige arbejde, og har haft det store overblik over hvor indsatserne skulle gøres hvornår.

Indvielsesdagen bød på åbningstaler af Poul Hvas Hansen, formand B&U Thisted Kommune, Jesper Møller, formand for DBU og Allan Holm Hansen.
Det var også de 3 der klippede den røde snor og åbnede hele anlægget. Andelskassens Money Bunny klippe herefter snoren ved lege-/parkour området, Ole Bjerregaard ved Beachvolley banen, og til slut klippede Klaus og Morten snoren, som symbol for åbning af Kunstgræsbanen.

Herefter var der fodboldkampe for alle vores lokale ungdomshold.
De helt små spillede mod et hold fra Uno, som er hovedleverandør til Koldby Idrætsparkprojektet. Uno fik hjælp af tidligere KH-formand Klaus Gade.
U9/10 holdene spillede mod Sjørring, og de ældre drenge U11/12 og U14 spillede mod et blandet hold af vores lokale FC Thy piger, som vi havde samlet til lejligheden. Mod de store drenge blev pigerne forstærket af Rikke Bjerregaard, Camilla Nielsen og Anna Schmidt.
Kampene var under kyndig ledelse af vores lokale dommer, Jønne.

Ind imellem det hele underholdte MD-Duo. De skulle selvfølgelig have stået på den nye scene, men i dagens blæsevejr, var de krybet i ly under halvtaget ved Borgerhuset.

Vi takker for den store interesse og opbakning til indvielsen af vores allesammens Koldby idrætspark, og håber I alle vil fornøje jer med de mange forskellige aktiviteter, som anlægget giver mulighed for.

Billeder fra indvielsesdagen ses her

DBU formand Jesper Møller sendte efter indvielsen denne takkemail