Menu

NY SPONSORAFTALE I KOLDBY HØRDUM IF

image
Karsten Jepsen
15. december 2017 kl. 10:06

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at Koldby Hørdum IF og Andelskassen Koldby har indgået en ny sponsoraftale gældende for de næste to år.

Det er utrolig vigtig for Koldby Hørdum IF at have indgået en sponsoraftale, som giver en fremtidssikring. Det giver Koldby Hørdum IF mulighed for at fortsætte alle de aktiviteter, der er i gang, og ikke mindst at realisere de ting, som endnu er i ”støbeskeen. ”

Vi har været utrolig glade for at have Andelskassen Koldby som hovedsponsor. Vi har igennem mange år haft et fortrinligt samarbejde. Det har givet mange børn, unge og voksne nogle fantastiske oplevelser og ikke mindst et godt sted med gode værdier, og hvor fællesskabet er det vigtigste element. Dette var ikke muligt i samme grad uden en hovedsponsoraftale med Andelskassen Koldby.

Det er en stor styrke for Koldby Hørdum IF at have aftalen på plads. Det giver energi og mulighed for at bruge tiden på det, som en forening skal bruge tiden på; at udvikle og fastholde det gode arbejde med og for sine medlemmer.

Vi håber naturligvis, at der hos medlemmerne i Koldby Hørdum IF vil være stor opbakning til Andelskassen Koldby. Så vil vi i fremtiden kunne stå endnu stærkere i forhold til et endnu længere samarbejde med Andelskassen Koldby. Ydermere er der i den nye hovedsponsoraftale indbygget en ”gevinst” i forbindelse med nye kunder, som har tilknytning til Koldby Hørdum IF. Så derfor er vores opfordring naturligvis at bakke op omkring vores lokale bank, Andelskassen Koldby.

Der skal selvfølgelig rettes en stor tak til Andelskassen, men i særdeleshed en kæmpe tak til de medarbejdere i Andelskassen i Koldby, som har været med til at gøre det muligt endnu en gang at forlænge aftalen.

Vi ser frem til endnu to begivenhedsrige år med Andelskassen Koldby som hovedsponsor.

I samme anledning vil vi i Koldby Hørdum IF ønske alle en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

Forretningsudvalget i Koldby Hørdum IF