Menu

Unge fra Koldby-Hørdum IF trænede med Superliga-spillere

image
Søren Paulsen
10. oktober 2017 kl. 09:04

57 spillere fra Ungdomsafdelingen i Koldby-Hørdum IF fik mandag en oplevelse ud over det sædvanlige, da tre spillere fra FC Midtjylland - Gustav Wilheim, Christian Tue Jensen og Christoffer Bergmann - gæstede Koldby Stadion for at træne med de mange unge.

Bo Nielsen, der er Koldby-Hørdum IF's repræsentant i FCM- klubsamarbejdet, bød velkommen og herefter blev ungdomsspillerne delt op i grupper, hvor der blev øvet forskellige tekniske ting med bolden. Træningen vakte stor. begejstring hos de unge spillere i Koldby-Hørdum IF.
-Det var rigtig sjovt at være med til. Spillerne fra FC Midtjylland var gode til at forklare øvelserne og vi har alle givet os hundrede procent. Og alle har fået en rigtig god oplevelse, fortæller Gustav Frandsen, der deltog i træningen.

Også Villads Elkjær udtrykte ligeledes stor begejstring efter træningen. -Det var sjovt at møde FCM-spillerne. Det var fantastisk at spille fodbold med dem og samtidig have det godt med sine kammerater på banen. Det har været en god oplevelse, siger Villads Elkjær.

De tre spillere fra FC Midtjylland viste under træningen stort engagement og var gode til at lære de unge nogle tekniske ting, de kan bruge på banen.

Efter træningen skrev spillerne fra FC Midtjylland autografer - det var også et populært tiltag. Bo Nielsen sluttede arrangementet af og kunne se tilbage på en begivenhedsrig dag. -Oplevelsen i dag er en af fordelene ved at være med i FCM- klubsamarbejdet.
Det var herligt at se de mange unge spillere gå ind til træningen med stor energi, siger Bo Nielsen, der retter en stor tak til FC Midtjylland for godt samarbejde. -Det tre spillere var gode ambassadører for klubben, tilføjer han.

Ulrik Leegaard, der er formand for Ungdomsudvalget i Koldby-Hørdum IF, kunne efter arrangementet gøre status over en vellykket dag. -De tre spillere fra FC Midtjylland gjorde det godt og med stort engagement. Det gik jo fantastisk, siger han.

Træningen blev fulgt fra sidelinjen af mange forældre og kunne ikke afsluttes på bedre vis, end som en U 8-spiller sagde til sin mor på vej ud fra banen: - "Mor, det her har været den bedste dag i hele mit liv".

Billeder fra aftenen kan ses her