Menu

Forårsmesse 2019 KHIF

image
14. april 2019 kl. 08:33

KHIF siger tak for en super Messe weekend i Hørdum Hallen d. 6/7 april. Tak til alle udstillere for jeres deltagelse og tak til alle publikummer, der trods det gode forårsvejr tog en tur i hallen. Der var en fantastisk stemning i hallen og udover besøg hos de forskellige stande bød lørdagen på skøn sang fra Hørdum-Skyum kirkes Spire/Juniorkor og Den Store Bagedyst. Bagedysten i år havde hele 13 deltagere og der var tale om et meget højt niveau, både ifht. smag og udseende. De 3 dommere Michael Thinggaard, Carsten Hougaard og Annelis Søndergaard kom på hårdt arbejde, men efter lang votering blev Kristina Vestergaard udnævnt til vinder af Den Store Bagedyst og hermed fulgte et gavekort på 1000,- skænket af Hotel Thinggard. 2. Præmien var en kurv skænket af Spar Koldby og denne blev vundet af Camille Kjær, 3. præmien gik til Mathilde Berg Pedersen og hun vandt en gave skænket af Hurup Ure og Optik. Tillykke til vinderne, men også en stor tak til I øvrige deltagere i bagekonkurrencen, sikke et overdådigt kagebord I var med til at lave.

Søndag bød på Modeshow 2 gange og her blev der vist tøj, briller, cykler og håropsætning fra: Din Tøjmand- Baun Hurup, Hos Thea Hurup, Intersport Thisted, Hurup Ure og Optik, Frisette & Hurup Cykel og Knallertcenter. KHIF vil gerne takke for jeres engagement i at få koordineret sådan et flot modeshow og der skal også lyde en stor tak til de børn og voksne som sagde ja til at blive mannequin for en dag.

I løbet af weekenden blev der solgt lodder til ”publikumspræmier” og der blev udtrukket mange flotte præmier, som vores udstillere havde sponsoreret. Søndag eftermiddag blev de store publikumspræmier udtrukket på Forårsmessen og 1. præmien (Grill skænket af XL-BYG Hurup) blev vundet af Nanna Leed. 2. præmien (Bil til børn skænket af PPilgaard, Hørdum) og 3. præmien (LG vaskemaskine skænket af Midtthy EL) er endnu ikke afhentet. Bilen er vundet på loddet Mørkegrøn nr. 86 og vaskemaskinen er vundet på loddet Mørkegrøn nr. 47, så tjek jeres lodder igen en´ gang og henvend dig til Mariane Leegaard (tlf. nr. 40966754), hvis du er så heldig at have det rigtige lod.

En messe kan ikke afvikles uden mange hjælpere, både før, under og efter messen og KHIF er stolte og taknemmelige for den hjælp og klubånd der blev udvist i forbindelse med afviklingen af messen.

Tak for Messen 2019, og håber vi ses igen om 2 år.

Se stemningsbillederne fra Forårsmessen