Menu

Vil du have indflydelse på ungdomsarbejdet i Koldby Hørdum IF?

image
21. november 2016 kl. 15:38

Hvis du har lyst til at skabe rammerne for ungdomsarbejdet i KHIF, så har du chancen nu.

Vi har ledige pladser i ungdomsudvalget. Medlemmerne vælges på Generalforsamlingen i januar 2017.

I ungdomsudvalget får du mulighed for, sammen med et yderst velfungerende ungdomsudvalg, at komme med dine visioner og dermed give ungdomsfodbolden i KHIF et frisk pust med netop dine ideér.

Ungdomsudvalgets opgaver består af mange forskellig artede opgaver. Følgende opgaver kan nævnes, ansættelse af trænere, budgetudarbejdelse, arrangere ”events” for spillere, udstikke overordnede retningslinjer for ungdomsfodbolden, lave opstart for udendørs/indendørs og forenings SFO

Ovenstående er nogen af de opgaver, som kan nævnes. Det er vigtigt at pointere, at man laver alle opgaver i tæt samarbejde med de andre medlemmer i udvalget. Endvidere er vi i KHIF heldige med at have mange frivillige, som altid gerne stiller op til konkrete opgaver. Derfor er opgaverne i ungdomsudvalget mere planlægning end konkret at ”hjælpe” i de forskellige arrangementer.

Det er meget vigtigt, at vi finde nye medlemmer til ungdomsudvalget, da ungdomsarbejdet er grundstenen i KHIF´s fodboldafdeling. Uden ungdomsfodbold vil KHIF på sigt ikke være en attraktiv forening med flere ”ben” som i dag.

Ungdomsudvalget er i dag et yderst velfungerende udvalg, så du vil komme i et udvalg, hvor du kommer til at få stor opbakning og rigtig gode ”kollegaer” Ungdomsudvalget er ligeledes et sted, hvor alle nye tanker/ideér bliver modtaget med seriøsitet og gerne ført ud i livet.

Meld dig til ungdomsudvalget og få gode oplevelser med børn og ungdom i KHIF. Tænk ikke hvad KHIF kan gøre for dig, men, hvad du kan gøre for Koldby Hørdum IF

Hvis ovenstående har vakt din interesse eller har du spørgsmål til ungdomsarbejdet så kontakt en af medlemmerne i ungdomsudvalget.