Menu

48.137 x tak for den kæmpe opbakning

image Filialdirektør Jesper Elkær startede årets sponsorløb
07. september 2021 kl. 19:53

KHIF Sponsorløb blev endnu engang en kæmpe succes.

I fredags afholdte KHIF sponsorløb, der blev cyklet og løbet mange kilometer på den time løbet varede. På grund af Covid-19 har det ikke været muligt at afholde sponsorløbet før nu, og vi var alle spændte på ”første gang” efter Covid-19. Som skrevet ovenfor var det igen en kæmpe succes.

KHIF vil gerne sige tusind mange tak for indsatsen til I som deltog og selvfølgelig mange tak til alle de sponsorer som har bakket op om de enkelte deltagere og de 7 firmahold.

Tak til alle de frivillige som gjorde det muligt, sådan et sponsorløb bliver ikke en succes uden hjælp fra frivillige. Tak til ”vejpersonale” for afvikling af løbet, tak til tællerne, tak for hjælpen med uddeling af flyers, tak til de der hjalp med at servere mad, servere forfriskninger og de der bagte lækre kager til kaffen.

Tak for alle sponsoraterne til sponsorløbet.

Efter sponsorløbet var der fællesspisning ved klubhuset og herefter blev der uddelt præmier til både løbere, cykelryttere og sponsorer. Heldigvis havde vi vejret med os fredag og alle nød det skønne sensommervejr.

Det blev en skøn KHIF aften med et flot resultat på hele 48.437,-. En særlig tak skal lyde til vores firmasponsorer Kvejborg APS, Midtthy El, Lægerne Rønning og Hansen, Bølgen, SPAR og Hidrostal.

Sponsorløbet blev afviklet i samarbejde med vores hovedsponsor Andelskassen og som så mange gange før viste det sig "at sammen kan vi mere".

TUSIND TAK FOR OPBAKNINGEN.

Her ses billeder fra Sponsorløb:

https://khif2021.khif1904.dk/#share?id=b25dcedb-d6cf-4e6a-80a8-2ad2f751ff28